Mozgásszervi rehabilitáció

Minden, ami a mozgásszervi rehabilitáció hatékonyság növeléséhez szükséges, rehabilitációs intézetek, nappali kórházak, gyógyfürdők, gyógymasszőrök, gyógytornászok...

Ajánlott termék

BEMER 3000 mágnesterápia

BEMER PRO-SET
Világújdonság
III. generációs készülék

Bővebb információ

Yamamoto Rehabilitáció Intézet

Budapest

1196 Budapest, Petőfi u.79.

06 1 281 3035

1989-ben Magyarországon, Budapesten elsőként alakult meg egy olyan intézet, amelynek diagnosztikai és gyógyító módszereiben ötvöződnek a hagyományos és a komplementer (természetes gyógymódok, természetes gyógyszerek) orvoslás eljárásai.

Az Intézet névadója a nemzetközi tekintélynek örvendő dr. Yamamoto neurológus-orvosprofesszor (Miyazaki, Nichinan, Japán) az akupunktúra egyik un. mikrorendszerének felfedezője (Yamamoto féle skalp-akupunktúra). A professzor - a japán Yamamoto Kórház és Rendelőintézet vezetője - a világon egyedül ennek az intézménynek engedélyezte neve használatát, mert az intézet főorvosa , dr. Hegyi Gabriella a tanítványa volt Japánban. A professzor módszerének bevezetése és alkalmazása az intézet egyik alaptevékenysége.

Jól felszerelt, a nyugat-európai követelményeknek megfelelően kialakított rendelőkkel, folyamatosan bővülő műszerparkkal, korszerű rehabilitációs eszközökkel, pszichológiai-mentálhigiénés, életmódvezetési tanácsadással áll a járó betegek rendelkezésére.

Az Intézet által végzett egészségügyi szolgáltatások hiányt pótolnak a jelenlegi egészségügyi rendszerben a diagnosztika és a rehabilitáció terén. Sok olyan páciens keresi fel a rendelőt, akiknél a hagyományos diagnosztikai módszerek, illetve kezelések életminőségükben, vagy állapotukban nem hoztak kielégítő eredményt. Az Intézet által alkalmazott komplementer módszerekkel azonban mérhető javulást lehetett elérni.

A komplementer orvosi módszerek rendkívül előnyösek abból a szempontból, hogy a túlzott gyógyszeres terápia ellensúlyozásaként csökkentik a szükséges gyógyszermennyiségeket és azok esetleges nem kívánatos hatásait.

Az alkalmazott komplementer orvosi módszereknek szakavatott kezekben nincs mellékhatása.

Az intézetben szakképzett, több orvosi szakmában is járatos orvosi és egészségügyi személyzet dolgozik magas szinten.

Az Intézetben oktató munka is folyik, rendszeres képzések kerülnek megszervezésre orvosok és természetgyógyászok számára a komplementer módszerek elsajátítása céljából.

© 2006-2012 Prestige Web